Flamme Rouge

Dit spel hebben we special tot deze maand laten wachten omdat nu het de hoogdagen zijn van het wielrennen : de Tour de France is bezig.


Bij Flamme Rouge is de spanning te snijden wanneer de leiders de laatste bocht aansnijden en richting de finish spurten. Elke team heeft zijn uiterste best gedaan om hun beste sprinter op de beste plaats te krijgen op dit korte moment. Slechts één van hen heeft dat tikkeltje meer energie om te winnen, en hopelijk ben jij dat.


Zal jou team steeds aan kop rijden met het risico op vermoeidheid ? Of speel je liever op veilig en wurm je jou manschappen ergens in het midden van het peloton ? Misschien kan je wel iedereen verrassen door vanuit de staart van het peloton aan te vallen. Tis gewoon een kwestie van goed timen, want in dit spel kan iedereen racen, maar slechts enkelen kunnen kampioen worden.


Flamme Rouge is een snel tactisch wielrenspel waarbij elke speler de controle neemt over een team van 2 renners. In dit spel noemen ze deze de Rouleur en de Sprinter - de rijder en de sprinter. Het doel van de spelers is om als eerste de finish lijn over te bollen met één van hun renners. De spelers bewegen hun renners door het trekken en het spelen van kaarten die afkomstig zijn van de stapel van die specifieke renner. Je kan gebruik maken van slipstreams om vermoeidheid te voorkomen, en positioneer je team voor de perfect getimede sprint om te winnen.

Dit spel werd geschonken door Lautapelit.fi en is vanaf nu te spelen bij Het Geel Pionneke.
Flamme Rouge is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 30 - 45 minuten

Reacties

Populaire posts