Zombergeek

Jij en jou vrienden zijn verloren gelopen en jullie bevinden je in een erg donker woud. Je zit nu zonder brandstof en het is al snel donker aan het worden. Plots zie je een leuk en gezellig huisje in de verte opdagen. Jullie hebben geen keuze om daar naar toe te trekken ....


Bij het openen van de deur stellen jullie vast dat dit huis vol zit met zombies, agressieve honden, giftige spinnen, kortom ... chaos overal. Beweeg, red jezelf en maak die zombies een kopje kleiner.

De spelers bewegen doorheen het huis, waarbij ze 1 vakje per beurt mogen bewegen. Zoek naar handige voorwerpen, blokkeer de ramen en deuren, en vecht tegen de zombies. Het spelbord is een map die verborgen gevaren bevat, maar ook voorwerpen zoals wapens, eerste hulp kits enz ... Jou doel is om de autosleutels en benzine te vinden, en om daarna te ontsnappen. Wel, bij voorkeur kan je best ontsnappen zonder iemand te verliezen.


Elk karakter heeft unieke eigenschappen die het hele team kunnen helpen. Zo heeft het politie meisje reeds een geweer en moet ze al geen gaan zoeken in het huis. Het vechten tegen de zombies doet men via een draaiende pijl met een reeks van verschillende resultaten, gaande van overwinnen tot moeten vluchten tot een wonde oplopen. Wapens kunnen echter het resultaat danig veranderen. Als een monster jou karakter opeet, zal jij de zombie baas worden. Jij kan dan de zombies helpen om de overlevenden het leven zuur te maken.

Dit spel werd geschonken door Magellan entertainment/mosigra.com en is vanaf nu te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 20 - 45 minuten

Reacties

Populaire posts