Cavern tavern

Cavern Tavern is een worker (dice) plaatsing en resource management spel dat zich afspeelt in een fantasiewereld. Elke speler neemt de rol aan van een werknemer in de herberg. Jouw taak is om drankjes te serveren, in de keuken te werken, klusjes te doen en daarbovenop elke gast blij te houden, inclusief de vervelende en hebzuchtige barkeeper.


Iedere beurt moet je je dobbelstenen op één van de 21 locaties in de taverne inzetten. De bedoeling is dat je de bestellingen zo snel mogelijk kan afronden. Voor iedere ronde dat je te laat bent, zul je minder punten ontvangen. Te laat zijn met je bestellingen zal ook je reputatie schaden.

Om je te onderscheiden van andere werknemers en om je werkgevers in de gunst te stellen, moet je de bestellingen van je klanten  zo snel mogelijk opnemen en daarnaast een goede vakkundige kennis hebben van de ingrediënten. Om uit te blinken zal je je acties zorgvuldig moeten plannen en kiezen uit welk soort werk je het meeste uit de situatie kan halen en wat je links laat liggen.Dus ... ben jij de geschikte man/ vrouw voor de job? Maak je klaar voor de grootste uitdaging in je leven en begin te werken in Cavern Tavern.

Dit spel werd geschonken door Final Frontier Games en kan vanaf juni gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.
Dit spel is te koop bij Het Spelmagazijn.


Aantal spelers :1-6
Leeftijd : vanaf 13 jaar
Speelduur : 60-120 minuten

Reacties

Populaire posts