Stieren versieren

Stieren Versieren - wie versiert wie?
110 speelkaarten - 8+ - 2-4 spelers - 2 bonuskaarten

Met dit kaartspel verander je jouw keukentafel in een stad met een heuse kroeg, fitness club, een theater en een VIP Club. De stieren gaan op zoek naar hun droomkoe. Maar waar is ze? En houd ze wel van dezelfde dingen als hij? Ingrediënten voor een vermakelijk kaartspel met voldoende tactische keuzes, humor, bluf, interactie en plezier. Met speciale regels voor twee spelers.

In Stieren Versieren proberen de spelers setjes van koeien en stieren te maken. Een stier kan een versierpoging doen als hij van dezelfde dingen houdt als de koe én zij op haar favoriete plekje is. Concurrenten kunnen wel op de loer liggen. Met een Bull Fight tot gevolg. Dus moet Romeo voordat hij zijn poging doet, zijn Wingstieren in positie hebben… Lukt het hem? Dan mag hij zijn droomkoe meenemen naar zijn Love Shack. Na afloop van de zevende spelronde volgt een spannende puntentelling. De beste matchmaker wint het spel.

Dit kaartspel bevat 110 kaarten, waarvan 108 speelkaarten voor Stieren Versieren plus 2 bonuskaarten: de Spuger voor Ballen met Stieren en de Allesdrinker voor Stier zoekt Bier.

Meer info ook op onze webpagina van Stieren Versieren

 Wij maken plezier!
Bekijk onze facebook pagina voor meer informatie, acties, afbeeldingen en oproepen. Like onze Facebook pagina, volg ons of bekijk filmpjes.

Reacties

Populaire posts