Brick by brick / Block by block

Eureka Puzzle kennen we stilaan van hun leuke één-persoonsspellen. Zulke spellen vinden we ideaal indien er mensen op de spellenclub aankomen die nog even moeten wachten om mee te kunnen spelen met hun vrienden. Anderzijds zijn dit ook de geschikte spellen om mee op vakantie te nemen of op het vliegtuig te spelen.Een eerste één persoonsspel is Brick by brick. In het doosje vinden we 60 kaarten met daarop uitdagingen die je moet oplossen, gaande van simpel tot erg moeilijk. Op de kaarten staan tekeningen van muren, en het is aan jou om deze muur na te bouwen met de bouwstenen. Het lijkt eenvoudig, maar de stenen bestaan al uit delen van 2 of 3 stenen, zodat het puzzelen geblazen wordt.
De steentjes kunnen allen in een stoffen zak, te samen met de kaarten, zodat dit makkelijk overal mee naartoe kan. En mocht je de oplossing niet vinden, die staan op de achterkant van de opdrachtenkaart.

Ben je klaar voor een derde dimensie, dan moet je zeker deze Block by block eens proberen. Het principe is identiek aan dat van Brick by brick, enkel zal je hier ook in de diepte moeten werken.
Wederom zijn er 60 opdrachten te vinden op kaarten, met op de achterkant de oplossing.


Persoonlijk vinden we deze block by block net iets uitdagender dan de brick by brick, dus we vermoeden dan de jongere spelers liever met de muur spelen dan met de blauwe kubussen.
Ook hier zit er weer een handig zakje bij om alles gemakkelijk mee te nemen.

Deze spellen werden geschonken door Eureka 3D Puzzle en zijn vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 1
Leeftijd : vanaf 8 jaar

Reacties

Populaire posts