One Night Ultimate Werewolf

Altijd al zin gehad om weerwolven te spelen, maar kan je nooit 8 of meer spelers bij mekaar krijgen ? Dan is deze One Night Ultimate Werewolf van Bezier games iets voor jou, want je kan dit spel met 3 tot 10 personen spelen. En het meest bijzondere aan deze versie van weerwolven is toch wel het feit dat je geen spelleider nodig hebt ! Nog een ander pluspunt is dat spelers hier niet geëlimineerd worden en vroeger daardoor soms een kwartier lang moeten toekijken hoe de anderen zich amuseerden.


Geen spelleider, geen eliminatie, en slechts 10 minuten per spel ! Alle minpunten uit de originele weerwolven zijn dus verdwenen. Elke speler zal hier een bepaalde rol krijgen. De karakters in deze versie zijn weerwolven, een onruststoker, de ziener, of één van de vele verschillende optionele karakters die elk hun eigenschappen hebben.


Je hoeft enkel één weerwolf te vinden om het spel te winnen. Maar opgelet, je kan zelf weerwolf worden gedurende het spel ! Je zult moeten uitzoeken in welk team je zit, want het kan gebeuren dat je karakterkaart verwisseld werd tijdens de nacht. De kunst om dit spel onder de knie te krijgen is timing : tot wanneer kan je je teamleden voorliegen, en wanneer kan je iets cruciaal bekend maken ?


Omdat dit spel zo snel en zo leuk is, zal je er meestal een paar na mekaar willen spelen. En geen enkel spel zal ooit hetzelfde zijn. Trouwens kan je deze versie combineren met One Night Ultimate Werewolf Daybreak. Wij hebben de Franstalige versie ontvangen, maar gelukkig beperkt de tekst op de kaarten zich enkel tot de titel van het karakter. Voor een Engelstalige handleiding en overzicht van de karakters hebben wij gezorgd.


Dit spel werd geschonken door Bezier Games en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 3-10
Speelduur : 10 minuten
Leeftijd : vanaf

Reacties

Populaire posts