Dungeon Fighter: Fire at Will

De mensen die Dungeon Fighter nog niet kennen, moeten zeker deze review van enkele jaren geleden er eens op nalezen. Dungeon Fighter is een al te gek party-spel waarbij je wel op heel ongebruikelijke manieren moet dobbelen. En toch heeft dit spel voldoende diepgang om als volwaardig bordspel te beschouwen. Vandaag stellen we jullie de uitbreiding : Fire at Will voor.


Fire at Will! is de allereerste uitbreiding in de reeks van 4 voor Dungeon Fighter en dateert al van 2013. Elke uitbreiding heeft zijn eigen thema : naast deze uitbreiding, waar het thema vuur is, is er ook nog een uitbreiding met het thema lucht, water en aarde. Behalve de nieuwe monsters, nieuwe wapens, nieuwe voorwerpen en nieuwe bescherming, zal elke uitbreiding ook nog een nieuw spelmechanisme introduceren, te samen met 3 nieuwe manieren om jouw dobbelsteenworpen nog moeilijker - of grappiger - te maken.


Met deze uitbreiding zal je je dobbelsteen moeten werpen door een brandende ring van vuur die men in de lucht houdt. Het kan ook gebeuren dat je een dobbelsteen door een poortje moet dobbelen, dat je moet tossen met 3 dobbelstenen tegelijk of de dobbelsteen van een bord moet laten rollen en deze laten botsen op het doel. De opdracht blijft nog altijd hetzelfde zoals in het basis spel : kom levend uit het doolhof en verslaat de eindbaas !


Dit spel werd geschonken door Horrible Games en is vanaf juli te spelen bij Het Geel Pionneke.
Dungeon Fighter : Fire at will! is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 1-6
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 1 uur


Reacties

Populaire posts