Sensation crazy athlete

Sensation : crazy athlete behoort blijkbaar tot een serie van spellen, want naast deze crazy athlete vinden we ook nog een crazy professor en crazy celebrity terug.

Dit spel is erg eenvoudig en relatief snel uit te leggen. Je moet dit spel - dat best wel lawaaierig kan zijn - met een knipoog bekijken. Een journalist interviewt een atleet. En je moet weten, een hoofd van een atleet in dit spel zal enkel gebruikt worden om eten in te stoppen, dus veel intelligente gesprekken zullen er niet uitkomen.  Gedurende dit gek interview zullen er hele rare dingen gezegd worden door de atleet. Dat komt omdat achter de rug van de journalist de coach teken staat te doen wat de atleet moet vertellen.


Elke speler krijgt een eigen karakter, oftewel de atleet, een journalist of een coach. De spelers kunnen punten scoren als ze hun persoonlijk doel bereiken. Elke ronde gaan de spelers hun karakters wisselen onder mekaar, zodat iedereen één keer met elk karakter gespeeld heeft.
Je zult wel door hebben dat dit een party spel is voor mensen die eens graag goed lachen, en niet voor de tactische veelspeler.

Dit spel werd geschonken door Magellan Entertainment en is vanaf augustus te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 3-6
Leeftijd : vanaf 16 jaar
Speelduur : 30-60 minuten

Reacties

Populaire posts