Crazy karts

Crazy Karts is een race spel voor 3 tot 8 spelers, waarbij de spelers in teams van 2 personen spelen. Elke speler controleert specifieke acties van hun kart, maar ze mogen niet communiceren met hun teamgenoot.


De ene speler neemt de controle over de remmen en het sturen, terwijl de andere speler de controle krijgt over het gaspedaal en over het kanon. De teams zullen zo proberen om hun tegenstanders te slim af te zijn door ze te ontwijken, maar ook door obstakels te ontwijken en power ups mee te grabbelen, en ze trachten niet tegen de muur te rijden. Al deze dingen plant het team zonder maar één woord tegen mekaar te zeggen. Je kan het als beschouwen als Mario Kart spelen op de computer, maar dan elk met een halve controller.


Moet je nu links of rechts afslaan ? Nu maar hopen dat je teamgenoot niet versneld. Race naar de finish lijn om de kart kampioen te worden. Er zijn 4 verschillende teams aanwezig in de speldoos die elk hun eigenschappen hebben. Speel je met een oneven aantal spelers dan kan het 'eenzame wolf team' meespelen.


Dit spel werd met korting aangekocht bij Portal Games en is vanaf september te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 3-8
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 45 - 60 minuten

Reacties

Populaire posts