Kartel & Dealmaker

DealmakerDealMaker is een spel met wilde onderhandelingen en sluwe interacties. Handel, ruil en maak de best mogelijke deals. In het begin van het spel krijgt elke speler die drie merchandise-kaarten in de hand. De mogelijke handelswaar zijn pinda's, azijn, bloemen, tapijten, goud en diamanten. Spelers wisselen gratis met elkaar kaarten uit. Ze concurreren met mekaar en proberen om deals te sluiten die open voor hen worden geplaatst. Zodra een deal is gesloten, krijg je de kaart. Als er geen deal gesloten is, gaan alle spelers ermee akkoord om een ​​kaart te trekken. Het spel eindigt wanneer alle deals zijn gesloten of wanneer er geen kaarten meer zijn om te trekken en geen spelers meer een deal kunnen sluiten. De speler met het hoogste aantal punten (totale som van alle deals) wint het spel.

Aantal spelers : 3 - 5
Speelduur : 20 - 30 minuten
Leeftijd : vanaf 8 jaar

Kartel


De dagen van het kartel zijn bijna voorbij omdat iedereen nu zijn leden volgt. Stop de leden van het kartel om punten te verdienen - op voorwaarde dat je hun baas achter de tralies zet. In het spel verplaatsen spelers om beurten de detective door de dobbelsteen te gooien. Na elke rol neemt de druk toe ...

Zoals je merkt horen deze 2 spellen bij mekaar. Zelden vinden we een speldoos van dit formaat, maar deze 2 passen netjes naast mekaar.

Beiden spellen werden geschonken door Helvetiq en zijn vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts