Avonturenland

Avonturenland behoort tot die spellen van Haba die niet alleen voor kinderen geschikt zijn, maar voor de hele familie.


In Avonturenland heerst koning Agamis in zijn kasteel. Het land wordt gekenmerkt door grote steden, uitgestrekte bossen, ruige bergen, een grote rivier en de gevaarlijke mistgebieden. In de rivier is veel goud te vinden, de bossen staan bekend om hun geneeskrachtige kruiden en in de bergen woont het bergvolk. Er zijn talrijke mijnen, waar de beste zwaarden uit de wijde omtrek worden gesmeed.In de mistgebieden wonen de agressieve mistmonsters, die wel eens onschuldige avonturiers overvallen en ontvoeren. Dat is de laatste tijd vaak gebeurd en de koning vreest dat de steden ook bedreigd gaan worden door de mistmonsters. Daarom roept hij avonturiers uit alle landen op om naar Avonturenland te komen, de steden te beschermen, kameraden te overtuigen en tegen de mistmonsters te vechten.


Het spel Avonturenland van HABA bevat drie scenario's: 'De kameraden', 'De roemrijken' en 'Vlucht naar de steden', waardoor het een erg afwisselend spel is en steeds spannend blijft.
Avonturenland is ontworpen door de succesvolle auteurs Wolfgang Kramer en Michael Kiesling. Het resultaat van hun samenwerking is een spannend strategisch spel met een mooie vormgeving.


Dit spel werd geschonken door Haba en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.
Avonturenland is te koop bij Spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.

Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 45 minuten

Reacties

Populaire posts