Master Fox

De beroemde Master Fox is oud aan het worden en op zoek naar een opvolger onder de onverschrokken dieven uit het woud. Het kan nu jou kans zijn om je te bewijzen dat je super goed bent als dief en Master Fox zijn plaats kunt innemen.


Om de oude vos te imponeren moet je de missies vervolledigen die hij je geeft, en je moet hem de grootste buit brengen vanuit het huisje vlakbij. Maar natuurlijk ben jij niet de enige kandidaat opvolger in dit spel. In elke ronde draai je 3 kaarten open om te zien welke dieren je moet vangen. Daarna schud je de pionnen in de doos en zet je je vossen blinddoek op, en ga je op zoek met je hand naar de juiste pionnen.


Jou zak is echter niet groot genoeg om meer dan 4 gevangen dieren in op te bergen, dus je kan niet alles meepakken dat je aanraakt. Zodra je denkt dat je de juiste pionnen hebt, roep je 'stop' om de ronde te beëindigen. Iedereen scoort 1 punt voor elke juiste pion in zijn zak, maar je verliest een punt voor onjuiste pionnen. Later in het spel komen er extra spelelementen er aan te pas : je kan vossen puppies vangen voor extra punten, je kan uit de zak van je tegenstanders stelen met valse slangen, of je kan jezelf verdedigen met een machtige hamer. Wat je ook doet, wees niet overhaast want de figuren kunnen je bedriegen.


Dit spel werd geschonken door Iello en is vanaf september te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 7 jaar
Speelduur : 20 minuten

Reacties

Populaire posts