Wits and Wagers : Party edition

Wits & Wagers de party edition is de nog leukere variant van de gewone Wits & Wagers, die in het verleden al heel wat prijzen in de wacht mocht slepen.


Dit spel bevat 250 van de beste vragen uit de eerste uitbreiding, omdat deze vragen eenvoudiger en leuker zijn dan die van het originele spel. Dat maakt van dit spel een ideale versie om te spelen met mensen die niet vaak een spel op tafel gooien of met vrienden en familie. De poker chips in deze editie zijn dan ook 2 maal zo zwaar en dik als in het origineel. En op de koop toe kregen we een erg exclusieve dubbelzijdige spelersmat mee op de beurs in Essen.


Hoe speel je het spel ? Iemand leest een vraag. Iedereen schrijft zijn antwoord op, wat uit een getal bestaat. De antwoorden worden van klein naar groot open in het midden van de tafel gelegd. Daarna zetten de spelers hun fiches in op het getal dat zij denken dat het dichtste bij het juiste antwoord is. Op de 7e en laatste vraag mogen de spelers hun poker chips inzetten. Klaar om all-in te gaan ?


Dit spel werd geschonken door Northstar Games en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.
Meer foto's van dit spel kan je op de fotoblog terug vinden.

Aantal spelers : 4-18
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 30 minuten


Reacties

Populaire posts