Fitzek Safehouse

Safehouse doet me onmiddellijk denken aan de film Panic Room, met Nicole Kidman in de hoofdrol.  Er zit iemand je op de hielen en je probeert jezelf in veiligheid te brengen. 


In Fitzek Safehouse ben jij samen met je medespelers allen getuigen van een vreselijk voorval.  Jullie hebben allemaal de dader gezien.  Vermits jullie alles kunnen verraden zit de dader jullie op de hielen.  Kunnen jullie jezelf in veiligheid brengen en zijn jullie op tijd in het safe huis? De klok tikt, wees voorzichtig maar vooral wees snel!


Je speelt met zijn alle tegen het spel.  De kriebels bekruipen je tijdens deze zenuwslopende achtervolging. Als je wenst kan je zelf de muziek van Sebastian Fitzek opzetten, tijdens je achtervolgingsrace. Je kan kiezen tussen 3 verschillende moeilijkheidsgraden.
Ook het uitzicht en de lay-out van dit spel zijn fantastisch om te zien. Het spel wordt gespeeld op vijf verschillende speelborden, die samen een boek vormen.  Elk nieuw spelbord wordt opengelegd zoals het bladeren door een boek.


Dit spel werd geschonken door Moses en kan vanaf december gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.
Meer foto's van dit spel kan je op onze fotoblog vinden.


Aantal spelers :2 - 4
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts