Kamela zick nicht!

Een reis door de woestijn, vele bedanken ervoor.  In de woestijn is het ontzettend warm gedurende de dag en 's nachts wordt  het er erg koud. Willen of niet je zal de reis toch moeten ondernemen. Maar wat neem je mee en wie gaat dat dragen?  Gelukkig is er Kamela, een trouwe en hulpvaardige vriend in de woestijn. 

Spielanleitung
Alles wat je mee wil meenemen kan je op de kameel laden. Maar opgepast, Kamela is kieskeurig: als je een bagage stuk laadt wat niet naar haar zin is, springt ze op en kan je opnieuw beginnen te laden.

De bagage die je moet laden wordt afgebeeld op een kaart.  De startspeler start en trekt de bovenste kaart. Wanneer een kaart met een stuk bagage is getrokken, neemt de speler het voorwerp en hangt het aan het zadel. Als Kamela blijft zitten, mag de speler de kaart houden, per kaart scoor je overwinningspunten. Als Kamela overstuur is, springt ze uit positie en gooit ze alle bagage weg, samen met Ali Baba en  het zadel.  Hiermee wordt het spel beëindigd, en de speler die de meeste punten op zijn gewonnen kaarten heeft, wint het spel.
Afbeeldingsresultaat voor kamela zick nicht

Dit spel werd geschonken door HCM Kinzel en kan vanaf januari gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.
Meer foto's van dit spel kan je weldra op onze fotoblog vinden.

Aantal spelers : 2
Leeftijd : vanaf 4 jaar
Speelduur : 10 -30 minuten

Reacties

Populaire posts