Pulsar 2849

Al eeuwen lang droomt de mens er van om de Aarde te verlaten en nieuwe werelden te ontdekken. Toch heeft het geduurd tot 1961 eer de mens zijn eerste stapjes zette in de ruimte. Vandaag de dag leven en werken verschillende mensen permanent in een baan om de Aarde en is ruimtevaart onmisbaar geworden in onze moderne technologische maatschappij. Maar dat is vandaag, wat zal er in 2849 mogelijk zijn? In Pulsar 2849 is aan jou om de ruimte te ontdekken en te verkennen.


In 2849 is er een nieuw tijdperk begonnen. De mensheid heeft met succes de eerste Stellaire spiegel getest en voldoende kracht van een Pulsar aangewend om de eerste ruimtepoort te openen.

Met behulp van dobbelstenen ga je op verkenning. Elke ronde, rol je de dobbelstenen en gebruik je de acties die de dobbelstenen aangeven. Een actie kan bijvoorbeeld zijn: het aanschaffen van een extra ruimteschip voor je vloot, of het bezoeken van (of het doorvliegen door) een sterrensysteem of het toe-eigenen van een pulsar of het upgraden met je persoonlijke technische vaardigheden.


Iedere speler heeft zijn eigen geheime doelen die men wil voltooien. Naast de geheime doelen zijn er ook publieke doelen die extra scores opleveren. Per ronde kan je punten verzamelen door ontdekken en verkennen, maar ook door de doelen te behalen.


Dit spel werd geschonken door Czech Games Edition en kan vanaf januari gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Meer foto's van dit spel kan je weldra op onze fotoblog vinden.


Aantal spelers : 2 -4
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 60 -90 minuten

Reacties

Populaire posts