Magia Cum Laude

Het is tijd voor het masterexamen. De leerlingen van de academie van Babas komen bijeen voor hun ultieme test. De hoogste toren van het complex zal het toneel zijn waar de leerlingen trachten cum laude te slagen, door de beste toverdrank te brouwen.

De toverspreuk die nodig is om de proef te doorstaan, bestaat uit verschillende kristallen, welke verspreid over de vloer te vinden zijn. Door de juiste bewegingskaarten uit te spelen zul je de voor jou bruikbare kristallen kunnen oprapen.

Iedere leerling staat onder streng toezicht van een examinator. Deze ziet niet alleen toe op mogelijk valsspelen. Nee, hij heeft in het geheim een voorkeur voor bepaalde leerlingen en wil uiteraard dat deze lievelingen slagen voor de eindtest. Doordat er in het geheim een voorkeur uitgebracht is voor bepaalde leerlingen, kan het zijn dat er twee spelers zijn die dezelfde leerling vooruit willen helpen… Wanneer het deck van bewegingskaarten opgebruikt is, eindigt het spel. De speler die zijn lievelingen als eerste de test met succes af ziet ronden, voordat de tijd verstreken is, wint vervolgens het spel.

Dit spel is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers: 2-6
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Speelduur: 20 minuten

Dit spel is geschonken door Spieltrieb

Reacties

Populaire posts