Senor Pepper

Señor Pepper is een kaartspel dat je zeer snel kan spelen, met als doel om de juiste Peper-figuur sneller te krijgen dan je tegenstanders.


Op de kaarten in dit spel vinden we verschillende kleuren van Señor Peppers: geel, rood en groen. Er zijn ook kaarten met alle 3 de kleuren. Het spel begint met het maken van gelijke stapels kaarten voor elke speler en het neerzetten van de drie Señor Peppers in het midden van de tafel.

Vervolgens is het de bedoeling dat de spelers 1 kaart tegelijk omdraaien en deze publiek zichtbaar maken voor iedereen. Dan moeten spelers tellen hoeveel Señor Peppers er zichtbaar zijn in elke kleur. De kleur die het meest zichtbaar is op de kaarten is de kleur die moet worden gevangen. Maar let op! Als er een gelijke score tussen kleuren is, mag niets worden genomen! Ben jij de snelste? Dan win je de ronde!


Een eenvoudig spel, maar het plezier door het geweldige spelmateriaal is best groot en het kan door verschillende huisregels aan te passen voor elke leeftijdsgroep geschikt worden. De hete pepers zijn niet alleen grappig, ze zijn ook erg stabiel en leuk om mee te spelen.

Dit spel werd geschonken door Goliath Games en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.
Señor Pepper is te koop bij Spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 7 jaar
Speelduur : 20 - 40 minuten

Reacties

Populaire posts