Chio Hero

Welkom bij Chio World. Verzamel een uniek leger van helden met hun geweldige eigenschappen en krachten. Stuur je leger naar het slagveld en ontdek een van de meest geweldige spellen op aarde!. Zo begint de inleiding in het regelboek van Chio Hero. Dat belooft heel wat!

Chio Hero is een competatief kaartspel. Spelers kiezen hun helden uit Riwarren eiland en gaan de strijd aan met hun tegenstander. Alle helden hebben hun eigen tactiek. Vogel dus uit wat het beste past bij welke confrontatie. Je kunt ervoor kiezen om met de botte bijl te spelen en trachten een heel leger om ver te maaien of een meer gematigde tactiek te kiezen door de toverspreuken hun werk te laten doen. Aan jouw helden de keuze! En probeer ook eens om diverse vaardigheden te combineren en kijk vervolgens of dit het gewenste resultaat opgeleverd heeft...

Er is zeker veel aandacht besteed aan de spelonderdelen. Alles ziet er prima uit. Gelukkig voor onze spelers zijn de kaarten keurig voorzien van een Engelse tekst. Ik weet namelijk zeker dat een Aziatische tekst niet snel gelezen en begrepen zal worden door het meerendeel van de bezoekers van zaal Holvenia. 


Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Speelduur: 25 minuten

Dit spel is vanaf juni te spelen bij Het Geel Pionneke

Dit spel is geschonken door Yoka Games

Reacties

Populaire posts