Predator - Partida de Caza


Maak je klaar voor het volgende traditionele jachtritueel in de broeierige jungles van de aarde. Als Predator moet je bewijzen dat je de beste jager van je clan bent door de meeste trofeeën te bemachtigen, maar denk eraan dat de meest prestigieuze prooien enkel door samenwerking overwonnen kunnen worden. Onderschat de mensen trouwens niet, want sommigen onder hen zijn goed getraind. Laat de jacht beginnen!

In Predator – Partida de Caza maak je deel uit van een jachtgroep Predators, in een semi-coöperatieve competitie. Elke beurt werp je de dobbelstenen van je favoriete wapens en tracht je zo veel mogelijk prooien te elimineren door de juiste dobbelcombinaties te plaatsen. Maar let op: als je ze laat leven vechten ze terug en beschadigen ze je uitrusting. Naarmate deze schade oploopt, verminderen je opties en uiteindelijk wordt de zelfvernietigingsmodule geactiveerd waardoor jullie allemaal verliezen. Zet je dobbelstenen dus verstandig in en maak op het juiste moment gebruik van je hulpkaarten. Als de laatste prooi is uitgeschakeld, eindigt het spel. Wie dan de meeste trofeeën bezit, wint de jacht.

Predator – Partida de Caza is een dobbelspel dat mooi gebruik maakt van de setting van de 1e Predatorfilm. Er zijn verschillende scenario's beschikbaar, waaronder het legendarische duel met Dutch Schaeffer (Arnie in zijn glorietijd). De eerste gevechten zullen vlotjes verlopen, maar naarmate de schade toeneemt ontstaat er stilaan wat twijfel. Van dan af wordt het een race tegen de klok waarbij een slechte worp wel eens fataal zou kunnen zijn, tenzij je samenwerkt en alle middelen tactisch inzet. Spanning verzekerd tot het einde!

OPGELET: dit spel is enkel Spaanstalig! Omdat we geen anderstalige info gevonden hebben maar we jullie toch de kans willen geven om dit spel uit te testen, hebben we ons best gedaan om zelf een Nederlandse vertaling te voorzien. Geef het dus zeker een kans.

Dit spel werd geschonken door Crazy Pawn en is vanaf juni te spelen bij Het Geel Pionneke.
Aantal spelers: 1 - 5
Speelduur: 30 - 45 min
Leeftijd: vanaf 14 jaar


Reacties

Populaire posts