METAL

Nu jullie allemaal Graspop Metal Meeting missen dit jaar, hopen jullie misschien je hartje te kunnen ophalen met dit spel 'Metal'. Helaas, het metaal in de titel van dit spel slaagt niet op het muziekgenre, maar op het feit dat alle onderdelen van dit spel van metaal zijn. Zelfs de doos is van metaal.


Er gaan nog spellen in deze serie uitkomen, maar dan van andere materialen, zoals papier, stof, hout en rubber. Elk spel zal zich focussen op 1 soort materie, en alles dat in de speldoos zit moet uit dat materiaal bestaan. Wel, wij wachten in volle spanning af op het spel 'Gold'. Het spel zijn eigenlijk 6 verschillende spellen in mekaar. Om al deze 6 spellen afzonderlijk hier te bespreken, zou ons misschien een beetje te ver leiden. Maar spellen zoals Kubb, Croquet en Bocce behoren tot de mogelijkheden. De andere 3 minder bekende spellen zijn Bangers, Not Pool en Teammeeting. Meestal zal je met de materialen moeten werpen.


We vragen wel om de spelers van dit spel tijdens onze speldagen voorzichtig om te springen met de materialen. Ze zijn wel stevig genoeg, maar kunnen snel verloren geraken. En als je afvraagt waar de handleiding gebleven is, wel die moet je online opzoeken. Het voordeel daarvan is dat de regels altijd up-to-date blijven, en zelfs met de loop der tijd aangepast kan worden.

Dit spel werd geschonken door Jordan Draper Games / Lay Waste Game en is vanaf juni te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2 - 4
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 20 - 30 minutenReacties

Populaire posts