Dominare

De stad / staat Tempest is een bruisende metropolis. Volgens sommigen wel de grootste van de wereld. Maar achter de schermen van deze stad strijden eeuwenoude bendes voor de macht en dominantie. Duistere figuren nemen de leiding over een klein groepje van loyale aanhangers. Deze geheime verenigingen werken samen om de weelde en kracht van de stad te veroveren.


In Dominare ben jij de leider van zulk groepje samenzweerders, die op zoek gaan naar de controle over de stad Tempest. Gebruik je agenten om je invloed te verspreiden doorheen de stad, en bouw een verborgen netwerk van energie om zodoende de meest waardevolle districten en stadsdelen te controleren.

Spelers zullen eerst agenten kiezen die ze graag willen. Daarna zullen ze elke beurt een bijkomende laag van hun samenzwering onthullen. Elke agent is een unieke persoon in de stad Tempest, elk met hun eigen mogelijkheden.  Hoe hoger een agent in uw samenzwering, hoe meer kracht deze heeft. De spelers verspreiden hun invloed in stadsdelen en districten,  en gebruiken de agent en district mogelijkheden om hun plannen uit te voeren en het spelbord te manipuleren in hun voordeel.

Een opstelling voor 6 spelers.
Dit spel werd geschonken door AEG en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.
Dominare is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor leden.

Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 120 minuten

Reacties

Populaire posts