Roots of Mali

Welkom in een fascinerende fantasie wereld waarin mysterieuze stammen uit mekaar gerukt worden door een intern conflict. Woeste krachtmetingen en verbazingwekkende strategieën leiden tot epische confrontaties die zullen beslissen wie de totale heerschappij zal krijgen over Warring Lands.


Roots of Mali is een uitdaging voor strategische spelers, die het tegen mekaar opnemen met karakters die in het spel worden voorgesteld door dobbelstenen. En ook al is dit een spel met dobbelstenen, er komt helemaal niets van geluk aan te pas. Door een creatuur van de tegenstander te overwinnen, kan je punten winnen die gelijk zijn aan het krachtniveau van het verslagen creatuur. De speler die zo als eerste 10 punten kan verzamelen, wint het spel.
Je kan ook punten scoren door tactisch jou schepsels te laten bewegen en hun speciale krachten te laten uitvoeren. Zo kan je de creaturen van je tegenstander te slim af zijn en hen verslaan.


Dit spel is een spel dat je afzonderlijk kan spelen, maar het kan ook gecombineerd worden met zijn voorganger Light of Dragons. Elke stam bestaat uit 6 verschillende creaturen met unieke mogelijkheden en aparte krachtniveaus. De stammen van beide edities kan je gemakkelijk van mekaar onderscheiden door de kleur van hun dobbelsteen.

Een Engelstalig filmpje met meer details kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door Suncore Games en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 10 - 30 minuten
 

Reacties

Populaire posts