Kitchen rush

Dit spel verwijst niet naar wat er zich in de Holvenia-keuken afspeelt (daar is zoals gewoonlijk alles onder controle), maar voor je in dit spel zover bent moet je eerst orde op zaken stellen.

In 'Kitchen Rush' ben je de gelukkige eigenaar geworden van een eigen restaurant, dat moet omgevormd worden naar een succesvolle zaak. Zoek de juiste ingrediënten voor een topmenu, huur personeel in om ter hulp te schieten en je klanten culinair in de watten te leggen.Een succesvol restaurant runnen is een kwestie van efficiëntie en koel te blijven onder tijdsdruk.
In de 4x 4 minuten durende rondes moet je immers zowel orders van klanten opnemen, schotels klaarmaken, deze op tijd serveren, ingrediënten shoppen en de afwas doen. Hopelijk zal al deze moeite beloond worden met een tevreden klant en een fooi.


Denk dus goed na waar je je personeel (zandlopers) plaatst, want de juiste man/vrouw op de juiste plaats maakt een wereld van verschil. En veel bedenktijd is er niet (de klanten wachten), dus wees een slimme en snelle superchef !

Kitchen Rush is een innovatief en coöperatief spel in real-time waarbij een goede samenwerking leidt tot een succesvol en winstgevend restaurant.

Dit spel werd geschonken door Artipia games en kan vanaf december gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.
Meer foto's van dit spel kan je weldra op onze fotoblog vinden.


 Aantal spelers : 1-4
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 30- 45 minuten

Reacties

Populaire posts