Tsukuyumi: Full Moon Down

We schrijven de toekomst. De maan naderde de aarde steeds dichter. Tot het moment dat de maan de oppervlakte van de aarde aanraakt. De maan laat een diepe kloof door continenten, bergketens en oceanen achter om uiteindelijk tot stilstand te komen in de, inmiddels uitgedroogde, Stille Oceaan. Het gevolg is dat de aarde en zijn bewoners leven in chaos en verwoesting. Tot overmaat van ramp is de oude Japanse God, de witte draak Tsukuyimi, gewekt door Japanse krijgers. Tsukuyimi is nu uit op wraak.

De mensheid staat op het punt van uitsterven. Onder invloed van de witte draak Tsukuyimi zijn diersoorten gemuteerd waardoor ze groter en sterker dan ooit tevoren zijn. Alles en iedereen vecht nu met elkaar om te overleven, maar vooral ook om te heersen over de wereld.

In dit spel waar geluk geen enkele rol speelt, wordt door 3 tot 5 spelers gestreden om de wereldheerschappij. Iedere factie is totaal verschillend van elkaar, waardoor een groot strategisch inzicht van de spelers wordt verwacht. Het vinden van de juiste momenten om de specifieke krachten van een factie te gebruiken, zal je uiteindelijk leiden naar de overwinning. Met de uitbreiding die we in de doos hebben gestoken, is het spel ook met twee spelers speelbaar.


Aantal spelers: 3-5 (met uitbreiding ook 2 spelers)
Leeftijd: Vanaf 14 jaar
Speelduur: 150 minuten

Tsukuyumi: Full Moon Down is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke


Dit spel is geschonken door King Racoon Games

Reacties

Populaire posts