Bitcoin Hackers

In Bitcoin Hackers zijn de spelers bekwame hackers. Hun doel is om toegang te krijgen tot een geblokkeerd bitcoin account. Elke speler tracht om verschillende blokkades te doorbreken middels zijn handkaarten om zo het wachtwoord van de bitcoin account te achterhalen.

De actieve speler dient een kaart uit zijn hand te spelen die voldoet aan de eisen van de bovenste kaart. Stel voor dat deze kaart een -7 toont, dan dient de actieve speler een kaart met een waarde lager dan 7 te spelen. Als de bovenste kaart een +3 toont, dan dient hij een kaart hoger dan drie te spelen. De kaart die de actieve speler speelt, bepaalt welke speler de volgende actieve speler wordt.

In het spel zijn ook nog kaarten met speciale effecten, waarmee je de plannen van je tegenstanders kunt dwarsbomen. Zo kun je tijdelijk de waarde van je eigen kaarten veranderen. Elke speler heeft bovendien ook nog speciale vaardigheden. Als de actieve speler de laatste kaart uit zijn hand speelt, krijgt hij 1 codekaart. De eerste speler die 3 codekaarten weet te bemachtigen krijgt het wachtwoord en wint daarmee het spel.

Aantal spelers: 3-6
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Speelduur: 45 minuten

Dit spel werd geschonken door Ediciones MasQueOca en kan vanaf maart gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Reacties

Populaire posts