Grand Dog Park

Wat is er nu leuker dan een lekker rondje wandelen met je zo geliefde viervoeter. Fijn samen de frisse lucht in op een zonnige zondagmorgen. Je ontmoet gezellige medehondenbezitters en hun honden. Maar dan blijkt er toch iets mis te gaan. De honden beginnen zich één voor één te krabben. Vlooien!! Je zult actie moeten ondernemen voordat er een plaag ontstaat…

In dit kleine kaartspelletje, probeer je een roedel honden aan te leggen, door je handkaarten op het juiste moment te spelen. Maar er zijn natuurlijk wel restricties aan het leggen. De waarde van de kaart bepaalt waar hij in de roedel plaats mag nemen. Om dit ietwat te manipuleren, kun je de hond wel een trucje laten doen. Uiteraard verwacht hij hiervoor in de plaats wel een hondenkoekje. Soms heb je geen keuze en word je verplicht om de hele roedel onder je te nemen, inclusief alle vlooien. Heb je daarentegen wat shampoo verzameld om de vlooien te bestrijden, dan heb je geluk. Wie aan het einde van het spel de minste vlooien heeft, wint.

De uitgever heeft al aangekondigd dat er een aantal uitbreidingen zullen volgen om je kennis te laten maken met nieuwe rassen.

Aantal spelers: 2-6
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Speelduur: 20 minuten

Dit spel is geschonken door Cogitate Games en kan vanaf mei gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Reacties

  1. Het idee van het spel is niet slecht, de kinderen zijn erg dol op dit soort spel, vooral gebaseerd op de populaire halve films zoals Zootopia of The Secret Life of Pets. Maar de essentie van het spel is heel ongebruikelijk, iemand met minder vlooien wint - dit is belachelijk en een beetje vreemd.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts