Gravity Superstar

 Net aan de rand van de ruimte die wij kennen, komen de beroemdste avonturiers samen op een kleine maar vreemde planeet. Deze planeet kan kostbaar sterrenstof aantrekken met zijn speciale zwaartekracht. Het is dan ook voor deze grondstof dat de avonturiers hier aanwezig zijn. Blijf vooral je medespelers in het oog houden, want zij zullen voor niets terugdeinzen om jou sterrenstof te stelen.


Je zult niet alleen met je medespelers rekening moeten houden, er wacht je ook nog een andere uitdaging : de zwaartekracht overwinnen op deze planeet. Het unieke aan dit spel is de manier waarop de pionnen van de spelers bewegen : elke beurt verplaatsen ze een of twee velden, dan worden ze beïnvloed door de zwaartekracht, waardoor ze vallen totdat ze worden tegengehouden door een platform.


Dit effect wordt mogelijk gemaakt door het feit dat de pionnen liggend op het bord worden gebruikt. Dus ze gaan omhoog (boven hun hoofd), naar beneden (onder hun voeten), naar links of naar rechts. Tijdens een verplaatsing kan een pion sterren verzamelen (om punten te scoren aan het einde van het spel) of tokens spelen (om een ​​tweede opeenvolgende beurt te spelen) en de pionnen van tegenstanders van het speelbord werpen.

Dit spel werd geschonken door Sit Down! en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.
Gravity Superstar is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 7 jaar
Speelduur : 15 - 30 minuten

Reacties

Populaire posts