Roll & Wall

Heb je altijd al tot eenzame hoogte willen klimmen? Dan is dit je kans in een potje Roll & Wall. Voorzien van alle benodigde uitrusting, zoals goede schoenen, touwen en een rugzak neem je deel aan een klimwedstrijd. Misschien is het raadzaam om ook stiekem een beetje geluk in je rugzak te stoppen. Je doel is om een klimmer van wereldklasse te worden door als eerste de ultieme top van de berg te bereiken en je medespelers het nakijken te geven.

Roll & Wall is een familiespel voor 2 tot 5 bergbeklimmers die de uitdaging aan durven te gaan. Doormiddel van het werpen van dobbestenen probeer te zo hoog mogelijk te klimmen. Tijdens je beurt heb je zes dobbestenen ter beschikking en moet je beslissen hoeveel je in wilt zeten om stappen te nemen. Durf je hierbij risico te nemen, of speel je liever op safe? Je gebruikte dobbelstenen zijn niet meer beschikbaar tot aan de volgende ronde, dus zet ze verstandig in. Tijdens de race kunnen klimmers handige items gebruiken welke ze aan het begin van het spel hebben opgepikt. Speciale amuletten, energiebalken en professionele klimuitrusting helpen je sneller de top te bereiken. Of gebruik ze om te tegenstanders een hak te zetten.

Roll & Wall wordt geleverd met een zeer fraaie in stijl ontworpen Dice-Tower. Bovendien worden er drie dubbelzijde racetracks meegeleverd, om het spel ook voor een volgende keer uitdagend te houden.

Aantal spelers: 2-5
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Speelduur: 40 minuten

Dit spel is geschonken door Granna en kan vanaf april gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Reacties

Populaire posts