The networks


Altijd al eens de baas willen zijn van een televisiestation ? In het strategische ‘The Networks’ krijg je die kans. Al zal je ondervinden dat de strijd om de kijker hard is en de concurrentie moordend. Iedere speler start met een eigen klein low-budget televisiebedrijfje met drie basic programma’s en een eindeloze ambitie.

Aangezien het veeleisende publiek snel uitgekeken is op de basisprogramma’s, moeten deze snel vervangen worden. Bekende sterren inhuren trekt de aandacht; laat ze opdraven in de juiste shows om ze optimaal te laten renderen. Reclamespots genereren nieuwe inkomsten; een gepast spotje in het juiste tijdsslot levert een optimale opbrengst op.


Een zorgvuldige programmatie met shows binnen hetzelfde genre levert een bonus op. En moest er een dipje volgen; met een goede herhaling op tijd en stond is uiteraard ook niks mis. Of gebruik de netwerkkaarten, die bijkomende voordelen kunnen opleveren. De speler die na vijf seizoenen de beste kijkcijfers scoort wint dit grappig vormgegeven spel !


Dit spel werd geschonken door Formal Ferret games en kan vanaf mei gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.
Aantal spelers: 1 - 5
Leeftijd: vanaf 13 jaar
Speelduur: 60 tot 90 minuten

Reacties

Populaire posts