Days of Wonder kondigt aan, Ticket to Ride: Amsterdam


Race door de hoofdstad van de Gouden Eeuw met deze snelle versie van het klassieke spel.HELMOND – 7 Mei 2020. Ticket to Ride pronkt inmiddels bij menig Nederlands huishouden in de spellenkast en was zowel in maart als april j.l. het best verkochte bordspel van Nederland. De immense populariteit van Ticket to Ride in Nederland is hiermee voelbaar en wij zijn dan ook zeer vereerd dat de nieuwste editie van Ticket to Ride plaats zal vinden in Amsterdam. Vandaag heeft Days of Wonder Ticket to Ride: Amsterdam, een snelle en nieuwe versie van het welbekende bordspel Ticket to Ride aangekondigd.

Welkom in de 17e eeuw! Jij bevindt je in het midden van de Gouden Eeuw, een tijd waarin Amsterdam in het middelpunt van de globale handel staat en een van de meest welvarende steden op aarde is. Goederen van over de hele wereld stapelen zich op in de havens, de laadruimen van schepen, in warenhuizen en aan de kant van de talloze kanalen.

Dit is een elegante en versimpelde versie van Ticket to Ride waarbij spelers tegen elkaar racen, deze keer met een kar, om de meest lucratieve commerciële routes te claimen, contractkaarten te vervullen en de meest waardevolle handelswaar te verzamelen in de bruisende straten van onze legendarische stad. Ticket to Ride: Amsterdam is makkelijk te leren in drie minuten, snel en gemakkelijk mee te nemen – perfect voor zowel nieuwe spelers als bekenden.

“Amsterdam volgt in het pad van Ticket to Ride New York en Londen. Deze keer heb je jouw kar volgeladen met specerijen, porselein en zijde om de meest welvarende handelaar van de Gouden Eeuw te worden” aldus Alan R. Moon, ontwerper van Ticket to Ride.

Ticket to Ride: Amsterdam is een spel geschikt voor 2 tot 4 spelers en speelt in 10 tot 15 minuten. De doos bevat 1 spelbord, 64 plastic karren, 44 transportkaarten, 24 contractkaarten, 16 handelbonuskaarten, 4 scorepionnen en 1 spelhandleiding. Ticket to Ride: Amsterdam is naar verwachting begin juli beschikbaar in Europa voor de adviesverkoopprijs van € 19,99.

Voor meer informatie kun je terecht op de website:

https://www.daysofwonder.com/tickettoride/amsterdam/Reacties

Populaire posts