Noises at night



Stille nacht, heilige nacht… Niet zo in het huis waarbinnen Noises at Night zich afspeelt. Waar komen die vreemde geluiden toch vandaan ? Aan de spelers om het uit te zoeken: iedereen krijgt een geheime karakterkaart met eigen symbool, waarna de karaktertokens willekeurig over de kamers verdeeld worden (keuken, living, slaapkamer en zolder).

Spelers krijgen 4 ‘Clue’kaarten op hand en spelen er steeds twee van uit, door ze (on) gedekt bij een kamer te leggen. Cluecards bevatten eveneens symbolen, en leveren (op het einde van het spel) punten op als de symbolen in de kamer van de overeenkomstige speler gelegd worden. Net als het aantal kaarten dat aan de kamer van je karakter gelegd werd. Elke kamer genereert eveneens een actie die in je voordeel kan werken.


Kies dus verstandig, maar wees niet te duidelijk met het leggen van kaarten in je puntenjacht, want elke beurt wordt afgesloten met een rondje raden naar elkaars karakter. Goeie gokken leveren punten op. Staat de timer op nul ? Dan worden de karakters onthuld en de punten geteld !

Dit spel werd geschonken door B&B games studios en kan vanaf mei gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.



Aantal spelers: 2 - 4
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Speelduur: 10 - 20 minuten

Reacties

Populaire posts