Tricky Druids

Druïden lijken zo een lief en aardig volkje. Ze houden van saamhorigheid, kennen geen egoïsme en zijn altijd bereid een ander te helpen. Maar niets is wat het lijkt...

De spelers in Tricky Druids brengen de hele dag door met het bereiden van magische toverdrankjes. Ze houden zich voornamelijk bezig met het verzamelen van ingrediënten. Maar omdat ze zo aardig zijn geven ze elkaar de hele tijd geschenken.

In het spel brouwt iedere speler in het geheim zijn of haar eigen toverdrank in zijn of haar eigen hut.
Elk drankje heeft speciale ingrediënten nodig om te slagen. Druïden geven elkaar ingrediënten weg en de ontvanger mag beslissen of hij dit geschenk dankbaar aanneemt, of met gepast respect het teruggeeft aan de schenker. Wanneer dit laatste gebeurt, mengt de gulle gever het ingrediënt in zijn of haar eigen drankje. Hij mag er ook voor kiezen het ingrediënt in de prullenbak te gooien om te voorkomen dat zijn drankje overloopt.

Maar let op, teveel ingrediënten wegsmijten en je prullenbak loopt over! Indien dit gebeurt, is je drank niets meer waard. Maak een nieuwe toverdrank en probeer deze wel op de goede smaak te brengen. Wie als eerste een aantal toverdranken heeft weten te bereiden (het aantal is afhankelijk van het aantal spelers) wint het spel.

Aantal spelers:2-4
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Speelduur: 25 minuten

Dit spel is binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke

Dit spel is geschonken door Pegasus Spiele

Reacties

Populaire posts