Nieuw : Claim legpuzzels

 
White Goblin Games
 
 
 
Ben je fan van Claim of van legpuzzels of van beide? Vanaf nu hebben we legpuzzels met 1000 stukjes van Claim. Er zijn 3 varianten. Lees snel verder en scoor je eigen puzzel nog voor de vakantie.
 
 
 
The Throne
 
In The Throne staan de karakters uit Claim 1 en 2 centraal. Natuurlijk is er ruimte voor de Goblin, maar ook de Dubbelgangers, Zombies, Reuzen en Draken komen terug.
 
The Throne
 
Chaos
 
In Chaos vind je de karakters uit Claim Reinforcements: Magic, Maps & Mercenaries.De Tovenaars, Druïden, Feniksen, Eenhoorns, Elven en Helden maken het oplossen niet eenvoudig.
 
Chaos
 
 
 
Fearsome Creatures
 
Fearsome Creatures vind je in Claim Reinforcements: Fear, Frost & Fire. Weerwolven, Yeti's en Demonen domineren deze variant.
Hou onze kanalen in de gaten wanneer we deze uitbreidingen releasen.
 
Fearsome Creatures
 
Claim
 
Ben je niet bekend met Claim? Dit is een slagenspel voor 2 spelers. De koning is dood en jullie moeten uitvechten wie hem gaat opvolgen.
 
Claim
 
De Wereld van Claim
 
Er is een hele Wereld van Claim. Je vindt hier niet alleen Claim 1 & 2 en de puzzels, maar ook de Reinforcements, pocket-edities en sleeves ter bescherming van je kaarten. Nieuwsgierig? Ontdek de Wereld van Claim.
 
De Wereld van Claim
 
White Goblin Games
info@whitegoblingames.com
Facebook
Twitter
YouTube
 
 


 

Reacties

Populaire posts