Aristeia!

Voor Aristeia! flitsen we onszelf 175 jaar in de toekomst, waar de mens kan reizen tot aan de sterren. En mensen die verblijven op zulke afgelegen plaatsen, maken gebruik van de permanente verbinding met Maya, een interplanetair data netwerk, op zoek naar wat afleiding. En daarbij is Aristeia het meest populaire, een extreme sport waar bloed zal vergoten worden.

2 spelers nemen de rol op zich van een team manager in de grootste visuele show van de ruimte. In de speldoos vinden we 8 figuurtjes met elke een eigen karakter, 8 initiatiefkaarten, 52 tactische kaarten en 3 boekjes met alle uitleg die je nodig hebt om het spel te spelen. Het spelbord is dubbelzijdig.

 

De spelers kiezen hun team en komen direct in actie in de 'HexaDome'. Dit is een soort van arena waar toeschouwers kunnen genieten van een potje Aristeia, een sport met onvoorstelbare gevechten.
Het spel neemt ongeveer een uur in beslag, waarin de spelers ondergedompeld worden in strategie├źn en tactische keuzes.

Dit basisspel heeft een heleboel uitbreidingen ter beschikking met nieuwe karakters met elk een nieuwe eigenschap, en er zijn nieuwe combinaties mogelijk, wat de spelervaring alleen maar ten goede komt.

Dit spel werd geschonken door Corvus Belli en is vanaf oktober te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 60 - 90 minuten
Reacties

Populaire posts