Drum roll

Op naar het circus! Drum Roll neemt de spelers mee naar het jaar 1900, en we zijn allen eigenaar van een circus. De spelers trekken rond in Europa en huren her en der artiesten in, en geven optredens in verschillende steden.

Er zijn 5 verschillende artiesten: de dierentemmers, acrobaten, de magiers, de freaks en de jongleurs. Elk van hen hebben verschillende eisen waaraan de speler moet voldoen zodat ze het beste van zichzelf kunnen geven.
De eisen, die varieren tussen de verschillende artiesten, gaan van oefenen, materiaal, voorraden, kostuums en promoties. Er zijn 3 niveaus van optredens dat elke artiest kan doen tijdens een show : een zwakke , een goede en een uitstekende voorstelling. Hoe beter de voorstelling, des te meer elke speler hier kan uithalen.
Bij een uitstekende voorstelling, moeten de spelers kiezen tussen het verkrijgen van het maximum aantal voordelen uit de artiesten, of voor het verkrijgen van prestige punten die ze aanbieden.
Er zijn nog andere manieren om je circus te verbeteren, zoals karavans, investeringen en personeel dat je helpt om ervoor te zorgen dat je artiesten hun best doen.

Grafisch ziet het er allemaal weer erg mooi uit, en er zit heel wat speelmateriaal in de doos. Het is een erg mooi spel, gemakkelijk te spelen, en vol met moeilijke keuzes die je tijdens het spel moet maken.

Dit spel werd geschonken door Artipia Games en werd verkozen tot spel van de maand november. Te spelen bij Het Geel Pionneke vanaf november.

Aantal spelers: 2- 4
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Speeltijd: 90 min.
Te koop bij Spelmagazijn met 10 percent korting voor leden.



Reacties

Populaire posts