Oh no ... INVASION!!!

Volgend persbericht mochten we van Fablesmith ontvangen :

Komende oktober, tijdens Spiel in Essen, zal het eerste spel van het Nederlandse FableSmith het levenslicht zien. Oh no.. INVASION!!!

Oh no... INVASION!!! is een cooperatief kaartspel dat zich afspeelt in een kleine commune van Ruimtestations ergens in een achterafhoekje van het heelal. De spelers kruipen in de huid van de Commandanten van deze Ruimtestations die hun rust wreed verstoord zien wanneer er een A-klasse Broedmonster uit het niets in hun midden verschijnt. Dit monsterlijke wezen heeft niets dan slechte intenties en de spelers hebben geen andere keuze dan op te houden met panikeren en te starten met vechten. Sterk samenwerken door wapens te ruilen, aliens te ZAPPEN en het bouwen van een slimme infrastructuur is de enige kans om te overleven. Maar met overleven alleen kom je er niet. Op een gegeven moment zullen de spelers hun moed en wapens moeten verzamelen en het wrede Broedmonster zelf confronteren.

Oh no... INVASION!!!, ontworpen door Joost Das, is een kaartspel voor 3 tot 5 spelers die 30 tot 45 minuten nauw samenwerken. Essen Pre-orders kunnen vanaf nu geplaatst worden via: 

Iedereen die een pre-order plaatst zal een promo-set van 5 Glow-in-the-Dark kaarten ontvangen zodat elke speler in stijl aan zijn Ruimtestation begint.
Het spel is taal onafhankelijk en de spelregels zijn beschikbaar in Engels, Frans, Duits en Nederlands (Nederlands via FableSmith.com). Spelregel video op: 



Joost Das

FableSmith, Utrecht Netherlands

 

Reacties

Populaire posts