Like: The Social Game

Wat nu zal je denken, een spelletje over Facebook ? Je tracht bij dit spel zoveel mogelijk likes te halen en virtuele vriendjes te maken. Wie van jullie is de beste Zuckerberg ?


Alleen heet het hier niet Facebook, maar Status. En Status is toevallig het meest populair sociale netwerk in heel de wereld. Ik had er nochtans niet van gehoord.
Je kan een 'troll' worden, en andere gebruikers uitdagen door hen te taggen in beschamende posts.
Laat je fans commentaar geven door hen in discussies te plaatsen, waardoor er hopelijk een paar likes voor jou tussen zitten. En dan probeer je ook nog eens de discussie te winnen.

Door het spenderen van fans die je tijdens het spel kunt winnen, kan je nieuwe vriendjes kopen. Yes, een spel waar vrienden echt te koop zijn. Je tracht je reputatie te laten groeien, alhoewel dit toch raar is als je je vrienden moet kopen...


Maak van jou profiel het meest populaire op heel het web, en laat zien hoeveel vrienden je wel hebt. De winnaar van het spel is de eerste die 4 vriendjes heeft. Eerlijk gezegd zijn 4 vrienden in mijn ogen wel redelijk weinig. Of bedoelen ze hier 'echte' vrienden ?

Dit spel werd geschonken door Cranio Creations en is vanaf juni te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 3-8
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 30 minuten


Reacties

Populaire posts