Jagdfieber

Vrij vertaald : Jachtkoorts. Jep, in dit spel ga je op jacht. Jagdfieber is van het voor ons vrij onbekende bedrijfje 'Smiling monster games'. Er zijn dan ook maar 500 exemplaren van dit kaartspel ter beschikking. Gelukkig hebben wij er een versie van te pakken gekregen.

Jagdfieber zal reeds bestaande en bekende spelmechanismes combineren, met een totale nieuwe gameplay. Het spel is het leukste als je het met het maximale aantal van 5 personen speelt. Hierdoor zal er heel wat aktiviteiten zijn. De regels raden aan om 4 rondjes te spelen, aangezien een rondje minder dan 10 minuten duurt. Het ideale spel om een spelavond af te sluiten om als tussendoortje te spelen.

Kort samengevat is dit een luchtig kaartspel waar je op een slimme manier je kaarten dient te spelen om prooien te vangen. Maar opgepast, uw tegenspelers kunnen uw prooi van je stelen. Op het einde van de dag leveren de prooikaarten punten op, maar als je betrapt wordt na het jachtseizoen op het jagen, zullen de kaarten op je hand voor minpunten zorgen.

Dit spel werd geschonken door Smiling Monster Games en is vanaf juli te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers: 3 - 5
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Speelduur : 10 min per rondeReacties

Populaire posts