Bang the duel

Na Bang! ,dat door vele spelers gesmaakt werd, kwamen er vele uitbreidingen uit waaronder Bang! the dice game. Beiden reviews kan je er hier en hier op nalezen. Vandaag stellen we jullie Bang! the duel voor.


Zoals je wel kon raden is dit een versie voor 2 spelers. Elke speler kiest een aantal karakters van een persoonlijke stapel kaarten, waarbij er 1 stapel kaarten bestaat uit karakters die zich aan de wetten houden (de flikken) en 1 stapel kaarten met karakters die zich niet aan de wetten houden (de outlaws). Hoe meer karakters je in het begin van het spel kiest uit de stapels, des te langer het spel zal duren. Elke speler start hoe dan ook met 2 karakters in het spel, waarbij de ene voor de andere zit.


Elke speler heeft ook een individuele stapel met actiekaarten. De speler die voor de flikken koos, heeft als specialisatie het trekken van kaarten. De speler die voor de outlaws koos is gespecialiseerd in truukjes. De spelers zullen beurtelings kaarten spelen met als bedoeling de tegenstander uit te schakelen. Lukt het je om een karakter uit te schakelen, komen er nieuwe karakters in het spel. De speler die er als eerste in slaagt om alle karakters van de tegenstander uit te schakelen is de winnaar.
Bang bang, she shot me down, bang bang ....


Dit spel werd geschonken door Dv Giochi en is vanaf februari te spelen bij Het Geel Pionneke.
Bang The Duel is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 2
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 30 minuten


Reacties

Populaire posts