Behind the Throne

Liefhebbers van 'push-your-luck' games mogen hun oren spitsen. Deze Behind the Throne zal jullie zeker kunnen bekoren.


Vier zeer machtige en geheime organisaties zijn mekaar aan het bekampen om het recht te verwerven om over het oude koninkrijk te mogen regeren. Jij zult enkel en alleen veilig zijn, de controle behouden en economisch welvaren aan de hand van veroveringen of door politieke invloeden aan het koninklijk hof. Hoe meer dienaars, nobelen en hoogwaardigheidsbekleders jij kunt controleren, des te dicht je bij je doel zult geraken.


Intriges, afpersing of bedreigingen horen er allemaal bij voor diegenen die in de schaduw van de koninklijke troon leven. Telkens je de macht krijgt over een nieuwe aristocraat, krijg je een nieuwe manier ter beschikking om anderen te kunnen beïnvloeden. De persoon met de absolute grootste macht achter de troon zal zo snel bekend zijn.


Behind the Throne is een snel en eenvoudig kaartspel waarbij de spelers setjes van kaarten verzamelen om zo nieuwe eigenschappen te kunnen gebruiken. De spelers verdienen overwinningspunten voor de helden die ze verzamelen, en de speler die de meeste punten op het einde van het spel weet te verzamelen is de winnaar.

Een Engelstalig en erg uitgebreid filmpje kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door Ares Games / 2 Geeks / I love games en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.
Behind the throne is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.

Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 20-30 minuten

Reacties

Populaire posts