Mister Pups

Jawel hoor, het is weer zover. We mogen jullie een spel voorstellen over scheten laten. Het apparaatje ziet er ook erg fris uit : een groen wolkje met 2 ogen en een mond. Dit ding komt in het midden van de tafel te staan, klaar om het beste van zichzelf te geven.


Elke speler krijgt 3 kaarten, met op deze kaarten getallen. De actieve speler speelt een kaart open voor zich neer. Het getal dat daarop staat, zo vaak moet hij op Mister Pups duwen. Via een speakertje achteraan hoor je dat Mister Pups zich aan het 'volzuigen' is bij elke keer deze wordt ingedrukt. Dan is het de beurt aan de volgende speler. Die mag nu ook een kaart open spelen met een getal op, en het is nu aan hem om te beslissen of hij een hoog of een laag getal gaat spelen.
Als je denkt dat Mister Pups elk moment een scheet kan laten, kan je beter een laag getal spelen. Denk je nog even save te zitten, dan kan je een hoge kaart spelen. Wel tenminste als je die keuze hebt. De speler die de fatale druk op Mister Pups geeft, zal een enorme scheet door de kamer horen galmen. Die speler is dan uitgeschakeld, en het spel gaat met de resterende spelers verder.
Er zijn nog speciale kaarten in het spel, zoals kaarten waarbij de volgorde van spelen wordt omgekeerd, of kaarten waarbij de volgende speler een beurt mag overslaan.

Een promotiefilmpje kan je hier bekijken :


Dit spel met een geurtje aan werd geschonken door Mattel en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2 tot 6
Leeftijd : vanaf 5 jaar
Speelduur : 10 minuten

Reacties

Populaire posts