Christmas Tree

Oh, denneboom
Oh, denneboom 
Wat zijn je takken wonderschoon 

Het is weer bijna zover, de kerstperiode is in aantocht. Iedereen herinnert zich dan ook nog wel het toepasselijke spel Christmas Tree van Clevergreen. Op de beurs in Essen hebben we versie 2.0 van dit spel kunnen bewonderen. Zelf hebben we geen nieuwe uitgave in ons bezit, wel kunnen we vermelden dat we nieuwe scoretokens met een verbeterde lay-out hebben ontvangen om toe te voegen.
Het is dus zeker en vast nog eens de moeite om Christmas Tree nog eens uit te proberen tijdens deze feestelijke periode.


Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: Vanaf 10jaar
Speelduur: 30 minuten

Christmas Tree is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke

Dit spel is geschonken door Clever Green Board GamesIn de tussentijd is Clevergreen volop aan het werken aan een nieuw spel dat gelanceerd gaat worden op kickstarter. Black Pyramid – Traps of the Abyss. Er is een nieuwe piramide ontdekt die volzit met schatten en valsstrikken. De hindernissen kunnen geactiveerd worden om tegenstanders op te houden en om meer aanzien te krijgen bij de onbekende god van de Abyss. Elke speler moet proberen om zoveel mogelijk schatten op te pikken, maar het hoofddoel van het spel blijft natuurlijk overleven!!!!!! Hopelijk zijn er genoeg deelnemers aan de kickstarter zodat het snel in productie komt. We kijken er alvast naar uit om het eens te proberen.

Reacties

Populaire posts