One week ultimate werewolfHet populaire groepsspel ‘Weerwolven van Wakkerdam’ klinkt iedereen ondertussen bekend in de oren. Na One Night Ultimate Werewolf, een supersnelle spin-off waarbij de weerwolvenjacht slechts één nacht duurde, is er nu een nieuwe variant: One Week Ultimate Werewolf.

De weerwolvenjacht vindt niet plaats in Wakkerdam maar in Ludwig Castle, waar elke ‘dag’ een andere kamer het strijdtoneel is van de zoektocht naar wie welke rol op zich neemt (overdag) en het overleg hierover (’s nachts). Het leuke aan dit spel zijn de uitgebreide mogelijkheden; zo bevat de doos meer kamers dan er per spel gebruikt worden, zodat er uitgebreide variaties mogelijk zijn.


Ook worden in de kamers speciale krachten uitgedeeld en kan je tijdens de week van rol veranderen. Bovendien loopt er ook huispersoneel door het kasteel, die ook hun eigen geheime rol kunnen spelen. Op de laatste dag van de ‘week’ is het tijd voor de stemming, en vallen de maskers af. Slagen de burgers erin de weerwolven te ontmaskeren, of halen zij toch hun slag thuis ?

Dit spel werd geschonken door Bezier en kan vanaf november gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.
Aantal spelers : 3 - 7
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 45 minuten

Reacties

Populaire posts