Spring Meadow

Spring Meadow is de derde telg van de puzzeltrilogie van Uwe Rosenberg. Cottage Garden is het eerste spel en Indian Summer is nummer 2.


Spring Meadow is het meest interactieve spel van de drie spellen. We bevinden ons deze keer in de lente. Het is het ideale moment voor een wandeling en om je tussen de bloemen en marmotten te begeven.


Het doel van het spel is om je speelbord te vullen van onder naar boven met weidetegels.  Rondom een centraal bord wordt er een wegwijzer verplaatst die bepaalt uit welke puzzelstukken jij in jouw beurt mag kiezen. Puzzel slim en probeer vooruit te plannen en rekening te houden met wat gaat komen. Let bij het leggen van de puzzelstukken op de marmot burchten en probeer slim gebruik te maken van de gaten in je puzzelstukken.


Puntentellingen vinden plaats als een rij/kolom op het centrale bord leeg is. Probeer te anticiperen op de puntentelling en probeer het moment waarop deze plaatsvindt te beïnvloeden. Enkel volledige rijen leveren punten op tot de eerste onvolledige rij.  De speler die de puntentelling wint krijgt een "hiking pin".  Het spel eindigt zodra een speler zijn tweede pin ontvangt.

Dit spel werd geschonken door Stronghold Games / Spielwiese en kan vanaf november gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Spring Meadow is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.Aantal spelers :1-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 15 minuten per speler

Reacties

Populaire posts