Jungli-La

Er gaan geruchten rond over een dorp vol met goud diep in een ondoordringbare jungle. Sinds vele jaren hebben talloze ontdekkingsreizigers geprobeerd om dit dorp te vinden,  maar die zijn allemaal op mysterieuze wijze verdwenen. Maar nu we jaren later zijn, en de technologie verbetert is, gaan jullie deze uitdaging terug aan.


Elke speler is een ontdekkingsreiziger, en reist door de geheime grondgebieden van de jungle op zoek naar het legendarisch dorp van goud. Echter, de jungle zit vol met obstakels om te overwinnen, en alleen blindelings doorheen de jungle trekken zal een zijn fatale onderneming worden.

Met je vertrouwde dobbelstenen, zoek je voedsel, hout en een verscheidenheid aan hulpmiddelen en bronnen om te gebruiken tijdens jouw reis. Onderweg kan je je vaardigheden verbeteren, die je toestaan ​​om de dobbelstenen te veranderen, artefacten uit te wisselen, en andere voordelen te bekomen.


Wie zal er in staat zijn om het legendarische dorp van goud te bereiken en het meeste faam te verdienen en zo de beste ontdekkingsreiziger te worden ?

Dit spel werd geschonken door Tasty Minstrel Games en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2 - 5
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 30 - 45 minuten

Reacties

Populaire posts