Selfie Cards

De vraag is of Selfie Cards wel onder de categorie spellen moet vallen. Als je het doel van de 75 kaarten in je opneemt, ziet het er niet uit als een spel. Volgens de tekst op het doosje zou het je een andere manier van leven aan moeten leren, waardoor je positiever in het leven komt te staan. Dat klinkt heel zwaar, maar het wordt je makkelijker gemaakt aan de hand van opdrachten. Het doel van het kaartspel is om een jaar lang, twee selfies in de week te maken. Dit doe je dan aan de hand van de opdrachten. Een van de opdrachten luidt bijvoorbeeld: knuffel drie katten, terwijl je een selfie maakt. Of maak een selfie met een politieagent.

Is je de opdracht te machtig, leg hem dan gerust onder op de stapel en je ziet hem de eerste maanden niet meer terug. Het moge duidelijk zijn dat wie het eerste alle opdrachten vervuld heeft, Selfie Cards gewonnen heeft. Je moet dan wel even geduld hebben om de winnaar aan te kunnen wijzen.

Via de site van Magelan is het mogelijk om je persoonlijke prestaties bij te houden en deze te vergelijken met andere spelers.

Aantal spelers: 1
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Speelduur: 525600 minuten

Dit spel werd geschonken door Magellan en kan vanaf maart gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Reacties

Populaire posts