Yorsh

Een partyspel van Russische makelij, waarbij drank de hoofdrol speelt. Dan is het niet moeilijk om in te schatten, dat er wodka aan te pas moet komen.

De uitgever geeft een duidelijk aan voor wie dit spel bedoeld is. Namelijk met name voor luidruchtige personen, vreemdelingen die ervan houden om andere personen te laten schrikken met gekke Russische spellen en niet te vergeten voor mensen die ervan houden om een cadeautje te overhandigen aan goede vrienden die graag een borrel drinken.

Heb je eenmaal de juiste spelersgroep gevonden, dan probeer je in Yorsh zoveel mogelijk opdrachten te vervullen. In je beurt, draai je een opdrachtkaart open van de stapel en besluit vervolgens deze opdracht zelf te vervullen of door te geven aan een medespeler. Houd er wel rekening mee dat indien je de opdracht niet aandurft of verprutst, je al je gewonnen bonuskaarten in moet leveren en niet te vergeten, voor straf alcohol moet nuttigen. Wie aan het einde van het spel de meeste opdrachten vervuld heeft, wint een spelletje Yorsh.

Indien in de juiste stemming en met de juiste groep, zal dit zeker in de (alcoholische) smaak vallen.

Aantal spelers: 4-10
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Speelduur: 40 minuten

Dit spel werd geschonken door Magellan en kan vanaf maart gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Reacties

Populaire posts