Monsters PartySpelletjes die niet enkel uit een bord, dobbelstenen en/of pionnen bestaan zijn altijd een succes bij onze jongste leden; zeker als een spel ‘voeldoosjes’bevat waarbinnen kleine monstertjes wonen…
In Monsters Party proberen de spelers de juiste monsters uit te nodigen voor een monsterlijk leuk feest. Welke de ‘juiste’ monsters zijn, bepaalt de gastenlijst. Enkel deze genodigden krijgen immers een ‘uitnodigingstoken’. De spelers moeten op zoek naar deze monsters door ze Braille-gewijs (dus op de tast) te ‘vinden’in één van de acht bijgeleverde ‘monstervoeldozen’.


Elk monster heeft zijn eigen, makkelijk door kinderhandjes te voelen/herkennen, symbool (cirkel, spiraal, …). In de coöperatieve spelmodus proberen de spelers samen alle monsters van de gemeenschappelijke lijsten te vinden, te voelen en te bedekken met een uitnodigingstoken. In de competitieve modus krijgt iedereen zijn eigen gastenlijst, die zo snel mogelijk afgewerkt dient te worden. Handen uit de mouwen en zoeken maar !

Dit spel werd geschonken door Taiwan boardgame design en kan vanaf september gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers: 2 - 4
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Speelduur: 15 - 20 minuten

Reacties

Populaire posts