Pyramid raiders


In Pyramid Raiders gaan de spelers op avontuur binnen een verlaten piramide. Op zoek naar roem, glorie en vergeten schatten. Maar kijk uit voor de bewaker, die als hij je betrapt je zonder pardon niet enkel buiten gooit, maar ook nog eens vervloekt ! En ook je mede-schattenjagers zullen er alles aan doen met jouw gevonden kostbaarheden te gaan lopen ! 

Pyramid Raiders bestaat uit een zeshoekig grondplan, waarbinnen een aantal obstakels aangebracht zijn (voor beginners volgens de spelregels, gevorderde spelers kunnen deze posities zelf kiezen). Tijdens de rondes bewegen de spelers doorheen de piramide, en roven ze de schatten die ze tegenkomen. Hierna gaat de bewaker op pad. Zorg dus dat je uit zijn gezichtsveld blijft !


Gelukkig krijgt elke speler ook een (verschillende) speciale uitrusting (Itemkaart), met een speciale eigenschap die het avontuur net iets makkelijker kan maken. Schatten (het aantal en de verscheidenheid) leveren punten op, vloeken minpunten. Wie wordt de beste schattenjager ?

Dit spel werd geschonken door Moaideas game design en kan vanaf oktober gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers: 3 - 6
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Speelduur: 20 minuten

Reacties

Populaire posts